Hjem -administrering av avvik

Når man registrerer avvik kan man videre administrere dem i form av redigering, sletting, osv. Man kan velge å filtrere dem etter Saksbehandlere eller Mine avvik. Man kan videre filtrere begge to etter Åpent, Under arbeid, Avventer informasjon, Fullført, Avsluttet eller Avvist.

1. Trykk på Avvikshåndtering i modulene eller undermenyen Hjem på modulen.

2. Man får opp Avviks liste på hovedsiden. Her får man opp oversikt over alle registrerte avvik med forskjellig status.

3. Man kan velge et avvik fra liste for å administrere det. Man kan velge å redigere registrert avvik ved å trykke på blyant knappen.

4. Her får man endre opp informasjon man lagte inn ved registrering. Husk å trykke Lagre når ferdig.

5. Man kan velge PDF visning for å få opp en oppsumering på avvik.

6. Man kan videre slette avvik ved å trykke på X knappen.

7. Til slutt kan man legge til Tiltak på det registrerte avvik.