Ansatte

I denne menyen kan man få oversikt over ansatte som er lagt til i ansattgrupper for Omstilling.

1. Hold musepekeren over modulen Omstilling.

2. Velg Ansatte i undermenyen som dukker opp.

3. Velg deretter en av de gruppene listet opp på siden. Man lager gruppene i Innstillinger.

4. Man får oversikt over alle detaljer angående denne gruppen. Man kan i tillegg skrive alt ut i pdf.

5. Man kan videre filtrere oversikt ved å velge i nedtrekksmenyen og trykke på knappen Filtrer. Man kan også skrive ut informasjon i Excel.

6. Man kan lett markere hvem som er i omstilling ved å sette hake på den ansatte. Da blir siden automatisk oppdatert og ansattstatus endres til Ja i Omstilling. Straks en ansatt er satt i omstilling får de en egen fane for omstilling i ansattprofilen sin for videre oppfølging.