Legge til ansatte berørt av omstillingen

I denne menyen kan man få oversikt over ansatte som er lagt til i ansattgrupper for Omstilling

1. Hold musepekeren over menyikonet Omstilling og klikk på menypunktet Ansatt i menyen som vises.
  2. Velg en av gruppene listet opp på siden.
  3. Du får oversikt over alle detaljer angående denne gruppen. Du kan i tillegg skrive alt ut i pdf.
  4. Du kan videre filtrere listen ved å velge et alternativ  feltet Filtrer og klikke på knappen Filtrer.
  5. Du markere enkelt hvem som er i omstilling ved å sette hake på den ansatte. Siden oppdateres automatisk og ansattstatus endres til Ja i kolonnen I omstilling. Straks en ansatt er satt i omstilling får de en egen fane for omstilling i ansattprofilen sin for videre oppfølging.