Omstillingsdata

Når man setter en ansatt til å være i Omstilling under menyen Ansatte til modul Omstilling, kan man videre administrere prosessen på den enkelte her.

1. Søk frem den ansatt i søkefeltet for ansatte og åpne fanen Omstilling. Du kan også klikke på ansatt i menyen Ansatte i modulen Omstilling. Fanen Omstillingsdata i ansattprofilen åpner seg.
    I seksjonen Omstillingsdata blir I omstilling automatisk haket av. Du kan sette hake på flere valg. Husk å lagre.

I seksjonen Utvidet omstillingstid  registrere du dato og Årsak og klikker Lagre.

Seksjonen Avsluttet/Løst er ment for ansatte som har allerede fått en annen jobb eller hvor løsningen er funnet. Man kan sette hake på om saken er løst. Man kan velge Løsning i nedtrekksmenyen om saken ble løst internt, eksternt eller i egen bedrift. Tilleggsinformasjon inkluderer Hvor og slutt- og startdato. Trykk Lagre.
  2. Seksjonen Jobbsøkerregistrering benyttes for ansatte som søker jobb. Klikk på knappen Legg til. Her kan firma administrerer hvordan det gikk med arbeidstilbud firma har funnet for den ansatte.
    Fyll inn informasjon og klikk på knappen Lagre.

3. For å legge til tiltak, klikk på knappen Legg til i seksjonen Omstillingstiltak. Fyll inn informasjon og klikk på knappen Lagre.
  4. Seksjonen 60+ er for ansatte som er over 60 år gamle og som ønsker for eksempel en redusert stilling eller lignende. Fyll inn informasjon og klikk på knappen Lagre.
  5. Kurs registreres de kurs firma betaler for de ansatte,  i de tilfeller de er nødvendige for omstilling av de ansatte. Fyll inn informasjonog klikk på knappen lagre.
  6. Seksjonen Hospitering gjelder for tilfeller når en person enten deltar i eller følger arbeidet i en annen jobb – eller på en annen arbeidsplass – enn der han eller hun er ansatt. Fyll inn informasjon og klikk på knappen Lagre.
  7. Ny jobb i bedriften registrerer du informasjon når den ansatte bytter arbeidsplass innenfor bedriften.

8. Etter at man har fylt ut en eller flere av disse, får man oversikt over det som ble registrert. Man kan videre redigere eller slette informasjon.