Omstillingsdata

Når man setter en ansatt til å være i Omstilling under menyen Ansatte til modul Omstilling, kan man videre administrere prosessen på den enkelte her.

1. Søk frem den ansatt i søkefeltet for ansatte og trykk fanen Omstilling. Man kan også trykke på ansatt i menyen Ansatte i modul Omstilling.

2. Man kommer da til underfanen Omstillingsdata i ansattprofilen.

3. Under feltet Omstillingsdata blir I omstilling automatisk avhuket. Man kan sette hake på flere valg. Husk å lagre.

4. Neste felt er Utvidet omstillingstid. Her kan man sette opp dato og Årsak på dette. Trykk Lagre.

5. Avsluttet/Løst er ment for ansatte som har allerede fått en annen jobb eller hvor løsningen er funnet. Man kan sette hake på om saken er løst. Man kan velge Løsning i nedtrekksmenyen om saken ble løst internt, eksternt eller i egen bedrift. Tilleggsinformasjon inkluderer Hvor og slutt- og startdato. Trykk Lagre.

6. Neste felt er Jobbsøkerregistrering. Dette er for ansatte som søker jobb. Man trykker knappen Legg til. Her kan firma administrerer hvordan det gikk med arbeidstilbud firma har funnet for den ansatte.

7. Her må man fylle ut påkrevde informasjon. Trykk Lagre.

8. For feltet Omstillingstiltak trykk knappen Legg til. Her må man også fylle ut noe obligatoriske felt. Trykk Lagre.

9. Feltet 60+ er for ansatte som er over 60 år gamle og som ønsker for eksempel en redusert stilling eller lignende. Man må fylle ut obligatoriske felter her og trykke Lagre.

10. Kurs feltet er for de kursene firma betaler for de ansatte i tilfeller de er nødvendige for omstilling av de ansatte. Trykk Lagre etter at alle feltene er fylt ut.

11. Også for feltet Hospitering må man fylle ut påkrevde informasjon. Dette gjelder for tilfeller når en person enten deltar i eller følger arbeidet i en annen jobb – eller på en annen arbeidsplass – enn der han eller hun er ansatt. Trykk Lagre.

12. Ny jobb i bedriften er rett og slett når man bytter arbeidsplass innenfor bedriften.

Etter at man har fylt ut en eller flere av disse, får man oversikt over det som ble registrert. Man kan videre redigere eller slette inlagt data.