Tidslinje

Tidslinje under modulen Medarbeidersamtale bruker man for å få oversikt over registrerte medarbeidersamtaler og for å kunne se hvordan man ligger an i forhold til tidsfristen og dagens dag.

Tidslinje ligger på hjemsiden i modulen Medarbeidersamtaler.

Til høyre side ser man en tidslinje hvor den hvite sirkelen ligger for dagens dag mens den røde er for fristen dersom det finnes en.

Under tidslinje til venstre side finner man info om ansatt status - oppdatering på de ansatte hvert år, antall ansatte med opprettet samtale og ansatte som mangler medarbeidersamtaler. Husk at man kan ha gjennomført 2 samtaler på en medarbeider og fortsatt mangle på en annen. Slik at antallet gjennomførte kan overstige antall ansatte samtidig som noen mangler.