Tilgjengelige dokumentmaler

Her får du en oversikt over alle Dokumentmaler som kan brukes for medarbeidersamtaler. Disse malene registreres i Innstillinger og hentes fra Fellesdokumenter.
Malene er et alternativ til å bygge egne maler i systemet. For egen mal brukes typisk en mal med filopplasting og kun dato her. Selve spørsmålene ligger da i vedlagte fil. Ulempen med å gjøre dette er at man ikke kan knytte aktivitet direkte til de enkelte spørsmål i samtalen.

1. Klikk på modulen Medarbeidersamtaler i hovedmenyen.
  2. Åpne listen Tilgengelige dokumentmaler for å se listen med maler.