Tilgjengelige dokumentmaler

Her får man oversikt over alle Dokumentmaler man kan brukes for medarbeidersamtaler. Disse malene lager man i Innstillinger og hentes fra Fellesdokumenter.
Malene er et alternativ til å bygge egne maler i systemet. Benytter man denne metoden brukes typisk en mal med filopplasting og kun dato her. Selve spørsmålene ligger da i vedlagte fil. Ulempen med å gjøre dette er at man ikke kan knytte aktivitet direkte til de enkelte spørsmål i samtalen.

1. Gå til modulen Medarbeidersamtaler i hovedmenyen.

2. Velg Tilgengelige dokumentmaler for å få oversikt.

3. Man får se hva man kan videre bruke som malen.