Søke etter samtaler

Du kan bruke filtre for å få oversikt over gjennomførte samtaler eller aktiviteter som ble opprettet i en viss periode, eller på en enkelte ansatte.

1. Klikk på Medarbeidersamtaler i hovedmenyen.
  2. Klikk på Søk knappen i Mine samtaler

Du kan skrive inn Dato fra og Dato til for å filtrere på tidsperiode, eller skrive inn navnet på den ansatte. Det er nok å begynne å skrive bokstav for å få opp forslag.

3. Klikk på Filtrer for å utføre søket.

Da blir denne personen listet opp og du kan administrere samtalen ved å velge å se den, skrive ut samtalen i Word, slette eller legge til aktivitet. Om samtalen ikke er gjennomført, har du også mulighet til å sende invitasjon til den ansatte på nytt.

4. Klikk på Tilbakestill for å starte nytt søk.

Du kan filtrere aktiviteter på samme måte. Forskjellen er at du i tillegg har mulighet til å filtrere på aktiviteter du selv er ansvarlig for. mine_aktiviteter.png