Innstillinger

Kontraktsinnstillinger brukes for å legge til ett godkjenningsnivå og/eller begrense leders muligheter til redigering av kontraktene.

Gå til Innstillinger i hovedmenyen.

Velg Kontrakter.

Velg Innstilliger idjen.

1. Kontrakter krever godkjenning

Ved å aktivere godkjenning av kontrakter, legger man til ett ekstra nivå for kvalitetssikring av data i kontraktene. Det er kun brukere med rollen HR Super som har muligheten til å godkjenne kontrakter.

2. Lås kontraktsinnhold for editering

Denne funksjonen fjerner muligheten for ledere å redigere i kontraktene. Ledere får muligheten til å generere kontrakter, laste ned og signere de ferdig utfylte kontraktene. Det er administrator som forbereder og administrerer kontraktsmaler.

Obs! Denne funksjonen styrer kun maler av type Arbeidskontrakt.

3. Med hver aktivering/deaktivering av parameterne er det viktig å Lagre.