Kalender - Planlegging

Man bruker Kalenderen for detaljert plan og oversikt over enkelte ansatte og deres status. Kalenderen brukes hovedsakelig for Fravær, Ferie og Arbeidsplan som er de viktigste. Man bruker Planlegging i dette tilfelle for å lage en egendefinert arbeidsplan for de enkelte ansatte. Dette er nyttig der ansatte jobber deltid og har faste fridager og/eller faste dager med redusert arbeidstid.

Planen trer i kraft dagen etter at den er blitt aktivert og frem til og med den dagen den blir deaktivert.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet ved å begynne å skrive ansattnavn.

2. Velg deretter Kalender i menyen som dukker opp.

3. Man velger fanen Planlegging for å få opp en egendefinert arbeidsplan for den valgte ansatt.

4. For å lage Egendefinert skiftplan, må man først aktivere den ved å sette hake på og trykke på knappen Lagre.

5. Til høyre siden finner man Tidsskjemaer man kan knytte til Skiftplan. Tidsskjemaer lager man i Innstillinger.

6. Man lager egendefinert plan ved å dra tidsskjema fra høyre siden og dropper det i tilsvarende dag i skiftplan til venstre.

7. Man kan fjerne skiftplanen ved å trykke på knappen Slett.

8. Om en ansatt er knyttet til egendefinert skiftplan, kommer det en melding på toppen av siden som varsler om dette.