Profil

Under fanen Personlig, finner man først underfanen Profil på en ansatt. Her kan man endre personlige informasjon på enkelte ansatte, legge til Arbeidsforhold, endre Betalingsinformasjon, legge til nærmeste pårørende og barn som kalkulerer saldo for dager man kan være hjemme ved barn/barnepassers sykdom i modul Oppfølging.

1. Søk opp en ansatt i søkefeltet og trykk på knappen Ansatt.

2. Man kommer da til fanen Personlig og underfanen Profil.

3. Først finner man Profilinformasjon. Her kan man se info om Navn, Fødselsdato, Personnummer, Kontaktinfo, Ansattnummer, Ansatt fra og Ansatt til samt detalaljer om Arbeidsforhold i form av Type, Arbeidssted o.l.

4. Neste avdeling gjelder Betalingsinformasjon. Her finner man alle informasjon som gjelder utbetaling av lønn, som f.eks. Status, Timer per måned, Kontonummer, Årslønn, ValutaOvertid, osv.

5. Under Lønnsinformasjon finner man info som Lønnsart. OBS! Man ser her kun felter man har som Aktiv under Innstillinger.

6. Neste avdeling er Personlig informasjon. Her finner man felter som Sivilstatus, Overførte feriedager, Fastlege, Arbeidstillatelse, Passnummer, NAV saksbehandler, osv.

7. Under neste avdeling kan man legge til Arbeidsforhold ved å trykke på knappen Legg til.

Her må man fylle ut nødvendige informasjon for å kunne legge til arbeidsforhold.

8. Neste er Nærmeste pårørende. Her legger man til pårørende ved å trykke på knappen Legg til.

Her må man også fylle ut relevant informasjon.

9. Det siste feltet er Barn. Her legger man inn info om barn ved å trykke på knappen Legg til. Disse er viktige siden de beregner antall dager man kan være hjemme ved barn/barnepassers sykdom.

Her fyller man ut info om barn:

10. Dersom man vil slette den ansatte, trykker man på knappen Slette øverst på siden.

11. Dersom man ville endre info, trykker man på knappen Ny endring ved siden av knappen Eksport.

12. Her setter man hake på det man vil endre og skriver inn riktig informasjon.

13. Nederst på siden kan man velge dato Når endringen skal aktiveres.

14. Trykk på Lagre endring.