Stillinger

I denne underfanen kan man legge til alle Stillinger på en ansatt. Man kan enten ha en eller flere stillinger i bedriften. Arbeidsprosent  og alle stillinger kan defineres under Arbeidsforhold.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og trykk på Ansatt.

2. Man havner da til fanen Personlig. Trykk på underfanen Stillinger.

3. Innlagte stillinger blir listet opp nederst på siden. Man kan alltid slette dem.

4. For å legge til en ny stilling, velger man en i nedtrekksmenyen.

5. Trykk Lagre.