Registrere stillinger på den ansatte

Her legger du til alle Stillinger på en ansatt. En ansatt kan ha èn eller flere stillinger i bedriften. Arbeidsprosent  og alle stillinger kan defineres under Arbeidsforhold

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og klikk på lenken Ansatt.
  2. Fanen Personlig åpner seg. Klikk på underfanen Stillinger.

Innlagte stillinger blir listet opp nederst på siden. Man kan alltid slette dem.

3. For å legge til en ny stilling, velger du en stilling i nedtrekkslisten.
  4. Klikk Lagre