Fraværsrapporter - Fraværstyper - Perioder

Denne rapporten inneholder en del informasjon som Fraværstyper rapport generelt, men her kan man gruppere rapporten etter perioden i form av Uke eller Måned.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging.

2. Velg Rapporter i menyen som dukker opp.

3. Velg fanen Fraværsrapporter.

4. Velg deretter underfanen Fraværstyper - Perioder.

5. Først velger man Avdeling og Ansattgruppe man ville kjøre rapporten for.

6. Neste to felter er Fra dato og Til dato, altså perioden man ville få utskrift for.

7. Da kommer man til feltet Fraværstyper der man velger hvilke typer rapport man ville ha oversikt over. Man kan velge en type, flere typer eller alle typer rapport, avhengig av hva man trenger av rapporter.

8. Det viktigste feltet for denne rapporten er Gruppering. Her velger man om rapporten skal grupperes etter Uke eller Måned.

9. Trykk på knappen Skriv til PDF for å kjøre rapporten.

Her finner man et eksempel på denne rapporten: