Rapport over antall dager akkumulert per fraværstype

Denne rapporten viser antall dager en gitt fraværstype er registrert på. Det vil si er det registrert en sykemelding på en ansatt med en lengde på 5 dager og en sykemelding på 4 dager på en annen ansatt, vil rapporten vise 9. Du kan velge om rapporten skal vise antall per uke eller per måned.

1. Hold musepekeren over menyikonet Oppfølging i hovedmenyen og klikk på Rapporter i menyen som vises.
  2. Siden for rapporter åpner seg. Denne inneholder en rekke faner.
  3. Klikk på fanen Fraværsrapporter og underfanen Fraværstyper - Perioder.
  4. Her velger du hvilken informasjon rapporten skal vise.
    • Avdeling - vil du ha informasjon om fravær i en avdeling veger du en avdeling
    • Ansattgruppe - vil du ha informasjon om fravær i en ansattgruppe veger du en ansattgruppe
    • Dato fra - Dato til - du velger hvilken periode du ønsker å få informasjon om
    • Fraværstyper - alle fraværstyper er automatisk valgt. Klikke på typer du ikke vil inkludere, dette fjerner haken. For å inkludere en du fjernet haken på, bare klikker du på typen igjen
    • Gruppe - her velger du om rapporten skal grupperes etter uke eller måned
  5. Klikk på knappen Skriv ut excel-rapport for å generere rapporten.

Her finner er et eksempel på denne rapporten: