Rapport - Fraværstyper - Perioder

Denne rapporten viser antall dager en gitt fraværstype er registrert på. Det vil si er det registrert en sykemelding på en ansatt med en lengde på 5 dager og en sykemelding på 4 dager på en annen ansatt, vil rapporten vise 9. Du kan velge om rapporten skal vise antall per uke eller per måned.

1. Hold musepekeren over menyikonet Oppfølging i hovedmenyen og klikk på Rapporter i menyen som vises.
  2. Siden for rapporter åpner seg. Denne inneholder en rekke faner.
  3. Klikk på fanen Fraværsrapporter og underfanen Fraværstyper - Perioder.
  4. Her velger du hvilken informasjon rapporten skal vise.
    • Avdeling - vil du ha informasjon om fravær i en avdeling veger du en avdeling
    • Ansattgruppe - vil du ha informasjon om fravær i en ansattgruppe veger du en ansattgruppe
    • Dato fra - Dato til - du velger hvilken periode du ønsker å få informasjon om
    • Fraværstyper - alle fraværstyper er automatisk valgt. Klikke på typer du ikke vil inkludere, dette fjerner haken. For å inkludere en du fjernet haken på, bare klikker du på typen igjen
    • Gruppe - her velger du om rapporten skal grupperes etter uke eller måned
  5. Klikk på knappen Skriv ut excel-rapport for å generere rapporten.

Her finner er et eksempel på denne rapporten: