Fraværsrapporter - Fraværstyper - Prosent

Denne rapporten er for ledere. Man kan kjøre fraværstype rapport med fokus på prosent for å se hvilken prosentdel av ansatte bruker fravær i en viss periode.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging.

2. Velg Rapporter i menyen som dukker opp.

3. Trykk på fanen Fraværsrapporter.

4. Velg deretter underfanen Fraværstyper - Prosent.

5. Først fyller man ut Avdeling og Ansattgruppe man ville kjøre rapporten for.

6. Neste to felter er Fra dato og Til dato, altså perioden man ville få utskrift for.

7. Det siste feltet er Fraværstyper. Her velger man en eller flere typer fravær man ville få i rapporten.

8. Etter at skjemaet er utfylt, trykk gjerne på knappen Skriv til XLS for å kjøre rapporten.

Her er et eksempel på denne rapporten: