Rapport - Fraværstyper - Prosent

Denne rapporten er for ledere. Denne rapporten gir informasjon om hva de enkelte fraværstypene utgjør i prosent i en viss periode. Rapporten inneholder en kolonne for hver måned, og det er en rad for hver fraværstype som viser fraværet totalt for alle avdelinger eller for ansattgruppen du valgte. Velger du å generere rapport for en avdeling, vil det nederst i rapporten være informasjon om hva fraværsprosenten for alle fravær i hver enkelt avdeling utgjør.

1. Hold musepekeren over menyikonet Oppfølging i hovedmenyen og klikk på Rapporter i menyen som vises.
  2. Siden for rapporter åpner seg. Denne inneholder en rekke faner.
  3. Klikk på fanen Fraværsrapporter og underfanen Fraværstyper - Prosent.
  4. Her velger du hvilken informasjon rapporten skal vise.
    • Avdeling - vil du ha informasjon om fravær i en avdeling veger du en avdeling
    • Ansattgruppe - vil du ha informasjon om fravær i en ansattgruppe veger du en ansattgruppe
    • Dato fra - Dato til - du velger hvilken periode du ønsker å få informasjon om
    • Fraværstyper - alle fraværstyper er automatisk valgt. Klikke på typer du ikke vil inkludere, dette fjerner haken. For å inkludere en du fjernet haken på, bare klikker du på typen igjen
  5. Klikk på knappen Skriv ut excel-rapport for å generere rapporten.

Her finner er et eksempel på denne rapporten: