Fraværsrapporter - Fravær - Detaljert

I denne rapporten kan man trekke ut detaljert plan på fraværsrapporter for underavdeling, enten med Detaljert visning eller Liste visning etter fraværstype.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging.

2. Trykk på Rapporter i menyen som dukker opp.

3. Velg fanen Fraværsrapporter.

4. Trykk deretter på underfanen Fravær - Detaljert.

5. Først velger man Type rapport som kan være Avdeling eller Pr. ansatt.

6. Dersom man velger Avdeling, får man to felter man skal fylle ut - Avdeling og Ansattgruppe.

Velger man Type rapport Pr. ansatt, da fyller man ut Ansatt feltet.

7. I begge tilfeller, fyller man ut felter Fra dato og Til dato, altså perioden man kjører rapporten for.

8. Neste felt er Ansattform. Her velger man om man skal kjøre rapporten for ansatte som jobber Fast, Vikar og lignende. Ansattform defineres under Innstillinger.

9. Da velger man Fraværstyper for rapporten. Man kan velge blant en type, flere typer eller alle, avhengig av behov for rapporten.

10. Man setter hake på dersom man ville inkludere følgende i rapporten: Inkluder kostnadsberegning og Vis fraværstype.

11. Velg deretter Rapporttype.

12. Trykk på knappen Skriv til XLS for å kjøre rapporten.

Her er et eksempel på denne rapporten: