Rapport - Fravær - Kort/Lang

Her får du oversikt over hva både korttidssykefravær og langtidssykefravær utgjør i prosent i en valgt periode. Du kan velge å inkludere begge typene i rapporten eller én type av gangen. Du kan legge inn hva kostnaden for en time fravær vil være for å få en indikasjon om kostnaden for sykefraværet.

Prosenten fraværet utgjør av planlagte arbeidsdager(Planlagte arbeidsdager - Ferie) beregnes slik - (Sykefravær/Planlagte arbeidsdager)*100 = %.

1. Hold musepekeren over menyikonet Oppfølging i hovedmenyen og klikk på Rapporter i menyen som vises.
  2. Siden for rapporter åpner seg. Denne inneholder en rekke faner.
  3. Klikk på fanen Fraværsrapporter og underfanen Fravær - Kort/Lang.
  4. Her velger du hvilken informasjon rapporten skal vise.
    • Avdeling - begynne å skrive inn navnet. En liste over mulige ansatte vises, klikk på avdelingen i listen for å velge den. Du kan også velge å klikke på struktur-ikonet. Et vindu åpner seg, velg avdeling i listen som vises og klikk Ok
    • Ansattgruppe - begynne å skrive inn navnet. En liste over mulige ansattgrupper vises, klikk på gruppen i listen for å velge den. Du kan også velge å klikke på struktur-ikonet. Et vindu åpner seg, velg ansattgruppen i listen som vises og klikk Ok
    • Fraværstype - velge om rapporten skal inkludere både Korttidsfravær og Langtidsfravær eller kun én type.
    • Dato fra - Dato til - du velger hvilken periode du ønsker å få informasjon om
    • Estimert kostnad pr. time - her skriver du inn beløpet som en time sykefravær utgjør i kostnader
  5. Klikk på knappen Skriv ut excel-rapport for å generere rapporten.

Her er et eksempel på denne rapporten: