Statistikk - Fraværsdager inneværende måned

På siden Statistikk, i seksjonen Fraværsdager for inneværende måned, får du presentert en prosentvis oversikt over antall egenmeldinger og sykemeldinger i hele strukturen for en inneværende måned. Du kan enkelt velge å se informasjonen for bestemte avdelinger.

I utgangspunktet vil du se informasjon for inneværende måned.

1. Hold musepekeren over menyikonet Oppfølging. En meny vises, klikk på menypunktet Statistikk.
  2. Gå til seksjonen Fraværsdager for inneværende måned. Grafen er delt opp etter Egenmelding og Sykemelding. Ved å holde musepekeren over grafen, vil du se prosenttall som indikerer andelen egenmeldinger/sykemeldinger for måneden.

Fargene som identifiserer egenmelding og sykemelding avhenger av hva som ble valgt ved oppsett.

3. For å få graf for en bestemt avdeling for en bestemt måned, klikker du på tannhjul-ikonet. Vinduet Innstillinger åpner seg.

• Avdeling - velg avdeling enten ved å klikke på struktur-ikonet eller ved å begynne å skrive inn navnet og så klikke på avdelingen
    • År - velg året. Du velger foregående år ved å klikke på pilen som peker nedover og neste år ved å klikke på pilen som peker oppover
    • Måned - velg måneden ved å klikke på pilen
  4. Klikk på Ok. Grafen blir oppdatert tilsvarende.
  5. Du kan generer en PDF-fil ved å klikke på knappen PDF utskrift.