Statistikk - Kort/Langtidsfravær

Man kan få oversikt over Kortidsfravær og Langtidsfravær på de ansatte i en viss avdeling og for den ønskede perioden. Perioden settes opp per År.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging.

2. Trykk på Statistikk i menyen som dukker opp.

3. Man får oversikt over Kort- og Langtidsfravær per år og per avdeling. Man kan filtrere dette etter behov. Nederst på siden regnes det ut totale kostnader basert på timesats.

4. Det finnes også oppsett for Avdeling og Perioden man vil få utskrift på statistikken for. Man trykker på Innstillinger knappen. Da åpnes det felter man må fylle ut. Det første er Avdeling.

5. Det andre feltet er År. Trykk på Ok deretter.

6. Man kan utelukke noen avdelinger fra grafen dersom man ikke trenger dem i statistikk. Dette gjør man på den høyre siden ved å trykke på den ønskede avdelingen. Hver avdeling står i en farge og hver av de fargene tilsvarer den samme fargen i grafen.

7. Man kan skrive dette ut i PDF.

Her er det et eksempel på denne statistikken: