Statistikk - Fraværsprosent per måned

Man kan få oversikt over Fraværsprosent på de ansatte i en viss avdeling og for en viss periode. Perioden settes opp per måned.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging.

2. Trykk på Statistikk i menyen som dukker opp.

3. Man får oversikt over Fraværsprosent per måned og per avdeling ved å sette på Til dato og skrive inn antall måneder. Man kan filtrere dette etter behov.

4. Det finnes også oppsett for Avdeling og Perioden man vil få utskrift på statistikken for. Man trykker på Innstillinger knappen. Da åpnes det felter man må fylle ut. Det første er Avdeling.

5. Det andre feltet er Til dato. I tillegg skriver man inn antall måneder man ville ha statistikk for. Trykk på Ok deretter.

6. Man kan utelukke noen avdelinger fra grafen dersom man ikke trenger dem i statistikk. Dette gjør man på den høyre siden ved å trykke på den ønskede avdelingen. Hver avdeling står i en farge og hver av de fargene tilsvarer den samme fargen i grafen.

7. Man kan skrive dette ut i PDF.

Her er det et eksempel på denne statistikken: