Statistikk - Arbeidstakere med høyest fravær

Man kan få oversikt over Arbeidstakere med høyest fravær på de ansatte i en viss avdeling og for den ønskede perioden. Perioden settes opp Fra dato og Til dato. Her regnes det ut Antall dager - alle koder er inkludert, ikke bare sykefravær.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging.

2. Trykk på Statistikk i menyen som dukker opp.

3. Man får oversikt over Arbeidstakere med høyest fravær per avdeling og den valgte perioden. Man kan filtrere dette etter behov.

4. Det finnes også oppsett for Avdeling og Perioden man vil få utskrift på statistikken for. Man trykker på Innstillinger knappen. Da åpnes det felter man må fylle ut. Det første er Avdeling.

5. Det andre feltet er Fra dato og Til dato. Man setter hake på om man ville ha visning av Navn i grafen. Trykk på Ok deretter.

6. Man kan utelukke noen avdelinger fra grafen dersom man ikke trenger dem i statistikk. Dette gjør man på den høyre siden ved å trykke på den ønskede avdelingen. Hver avdeling står i en farge og hver av de fargene tilsvarer den samme fargen i grafen.

7. Man kan skrive dette ut i PDF.

Her er det et eksempel på denne statistikken: