Statistikk - Type fravær siste to årene

Man kan få oversikt over Type fravær i de siste to årene på de ansatte i en viss avdeling. Parametre settes opp per Avdeling.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging.

2. Trykk på Statistikk i menyen som dukker opp.

3. Man får oversikt over Type fravær per to år innen en avdeling. Man kan filtrere dette etter behov.

4. Det finnes også oppsett for Avdeling man vil få utskrift på statistikken for. Man trykker på Innstillinger knappen. Da åpnes det felter man må fylle ut.

5. Det første og eneste feltet er Avdeling. Trykk på Ok deretter.

6. Man kan utelukke noen typer fravær fra grafen dersom man ikke trenger dem i statistikk. Dette gjør man på den høyre siden ved å trykke på den ønskede typen. Hver type står i en farge og hver av de fargene tilsvarer den samme fargen i grafen.

7. Man kan skrive dette ut i PDF.

Her er det et eksempel på denne statistikken: