Statistikk - Fraværsprosent

Man kan få oversikt over Fraværsprosent på de ansatte i en viss avdeling og for den ønskede perioden.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging.

2. Trykk på Statistikk i menyen som dukker opp.

3. Man får oversikt over fraværsprosent på siden. Man kan filtrere det man ønsker å ha med i statistikken.

4. Man kan se hvilke Fraværskoder er tilgjengelige for statistikken ved å trykke på tilsvarende knappen.

5. Det finnes også oppsett for Avdeling og Perioden man vil få utskrift på statistikken for. Man trykker på Innstillinger knappen. Da åpnes det felter man må fylle ut. Det første er Avdeling.

6. Man velger perioden Fra år og Til år. Trykk Ok.

7. Man får opp statistikken på fraværsprosent per år. Hvert av de årene står i forskjellige fargen slik at man kan lettere se forskjellen per året. Ved å trykke på et år ved siden av grafen, får man opp statistikken for kun det året.

8. Man kan skrive ut dette i PDF.

Her er det et eksempel på denne statistikken: