Statistikk - Arbeid / Fravær

Man kan få oversikt over Arbeid  på de ansatte i en viss avdeling og for den ønskede perioden i forhold til Fravær. Perioden settes opp per År og en Måned i løpet av det året.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging.

2. Trykk på Statistikk i menyen som dukker opp.

3. Man får oversikt over Arbeid og Fravær per måned i et valgt år. Man kan filtrere dette etter behov.

4. Det finnes også oppsett for Avdeling og Perioden man vil få utskrift på statistikken for. Man trykker på Innstillinger knappen. Da åpnes det felter man må fylle ut. Det første er Avdeling.

5. Man velger År og Måned som perioden for statistikk. Trykk Ok.

6. Trykker man på Stillingsprosent til høyre, får man opp grafen for kun Fraværsprosent. Det samme gjelder for visning av Stillingsprosent, da trykker man på Fraværsprosent til høyre siden.

7. Man kan skrive dette ut i PDF.

Her er det et eksempel på denne statistikken: