Statistikk - Periodisert fordeling på sykefravær

Man kan få oversikt over Sykefravær på de ansatte i en viss avdeling og for den ønskede perioden. Fordeling settes opp for en viss periode og inneholder felter som Fra år, Fra måned, Til år og Til måned.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging.

2. Trykk på Statistikk i menyen som dukker opp.

3. Man får oversikt over fordeling av sykefravær per måned i et valgt år. Man kan filtrere dette etter behov. Denne grafen er Kategorisert fravær. Dette gjelder statistikk generelt i den valgte avdelingen.

Samtidig filtreres det opp en annen graf som er Kategorisert fravær per avdeling. Denne grafen er for alle underavdelinger under den valgte avdeling.

4. Det finnes også oppsett for Avdeling og Perioden man vil få utskrift på statistikken for. Man trykker på Innstillinger knappen. Da åpnes det felter man må fylle ut. Det første er Avdeling.

5. Neste felter gjelder perioden man filtrerer på. Da finnes det Fra år, Fra måned, Til år og Til måned.

6. Man velger Type visning på fravær i nedtrekksmenyen.

7. Man kan sette hake på dersom man ville inkludere Beregn med permisjon. Etter at skjema er fylt ut, trykker man Ok.

8. Dersom man har valgt Totale dager under Type visning, blir statistikken på grafen også i antall dager. Man kan utelukke deler man ikke ville ha med i grafen ved å trykke på ikone som ligger på høyre siden.

9. Man kan skrive dette ut i PDF.

Her er det et eksempel på denne statistikken: