Registrere forskjellige typer timer samtidig på samme dag

Du kan enkelt registrere flere typer timer på samme dag samtidig; for eksempel vanlige timer og overtidstimer.

1. Trykk på Timer i hovedmenyen.
  2. En meny vises. Trykk på menypunktet Timeregistrering
  3. Siden Timeregistrering åpner seg. Her registrerer du detaljer rundt timen(e) som du registrerer.
    • Dato - viser automatisk dagens dato. Endre ved å taste inn annen dato
    • Kategori - hvilke kategorier du ser avhenger av hva som er definert for bedriften, men det kan være Fastlønn, Timelønn og så videre
    • Prosjekt - velg hvilket prosjekt timene skal føres på (hvis dette er aktuelt)
    • Fra-tid - når arbeidet startet
    • Til-tid - når arbeidet ble avsluttet
    • Timer - viser antall timer totalt denne dagen, basert på Fra-tid og Til-tid
    • Velg lønnsart - her velger du hvilken lønnstype som skal som skal gjelde for de registrerte timene
    • Oppdatering timeliste - hake av denne for at timelisten skal oppdateres
    • Arbeid ferdiggjort/Kan faktureres - hake av denne for at timene kan faktureres
    • Kommentar - her kan du legge inn en kommentar rundt registreringen
  4. Trykk på Lagre timer for å registrere timene.
  5. For å legge til overtidstimene velger du tidspunkt i feltene Fra - tid og Til - tid og i Lønnsart velger du tilsvarende type i listen (heter ofte noe med Mertid/Overtid).
  6. Trykk på Lagre timer igjen.
  7. Til slutt trykker du på Lagre. Timene blir registrert og timelisten blir oppdatert.