Timeregistrering -samtidig registering av multiple poster

Her får man i ansattportalen i modulen Timer mulighet til å registrere timer (enheter) flere poster om gangen med et rundt tall. I steden for å registrere 1 post fra/til kan man registrere en rekke poster samtidig, på en gang. F.eks. man skal bruke en lønnsart for standard tid, en lønnsart for overtid og en lønnsart for vaktutrykning samtidig på ett prosjekt. Da blir det viktig at man velger riktig lønnsart ved registrering slik at man skal kunne bruke Enheter i stedet for eller i tillegg til Timer.

1. Velg Timer i hovedmenyen.

2. I undermenyen velg gjerne Timeregistrering.

3. Her kan man legge til eller endre på sine tidspunkter. Først fyller man ut Dato.

4. Neste felt kan være Kategori. Her velger man f.eks. Fastlønn, Timelønn, osv. Disse kategorier varierer fra bedrift til bedrift og settes opp under innstillinger av administrator.

5. Man kan velge Prosjekt dersom det finnes noe og dette er aktivert. Aktive prosjekter må fylles ut via integrasjon fra et eksternt system som f.eks. ERP eller lønn.

6. Dersom man registrerer Enheter, så hopper man over feltet Timer og går direkte til Enheter. Man skriver inn tall manuelt og trykker på + knappen.

7. Dersom man er ferdig med å utarbeide timene, så avhuker man dette feltet slik at den kan faktureres.

8. Man kan eventuelt legge inn en Kommentar hvis relevant.

9. Trykk Lagre for å registrere.

Da kan man søke opp under Registrerte timer per lønnsart for å se oversikt: