Følg

Skiftplan

Under fanen Skiftplan kan man navigere eksisterende skiftplaner med å legge til eller fjerne ansatte fra planen, få oversikt over registrerte skiftplaner eller generere og fjerne skiftplaner.

 

1. Hold musepekeren over modulen Planlegging.

01.png

 

2. Velg deretter Skiftplan i undermenyen.

03.png

 

3. Først får man opp liste med registrerte Skiftplaner. Man kan få rask oversikt over hvilken plan det gjelder ved å trykke på pluss knappen slik at planen utvides eller trykke på knappen Oversikt for å få opp litt mer detaljer.

04.png

 

4. Dersom man trykker på knappen Oversikt, får man da et valg av visning - Månedsvisning, Tre måneder visning, Ukesvisning og Dag visning. Da har man kommet til fanen Oversikt.

05.png

 

5. Ved Månedsvisning, trykker man på knappen Editer alle, kan man tilpasse tid etter behov.

06.png

 

6. Da får man både Beregningsskjema og Egendefinert skjema. Under Beregningsskjema kan man kun velge i nedtrekks menyen allerede registrerte skjemaer mens ved Egendefinert kan man sette inn tid klokkeslett manuelt.

07.png    08.png

 

7. Under fanen Ansatte kan man knytte ansatte til skiftplan. Her kan man legge inn hele avdelingen eller kun enkelte ansatte.

09.png

 

8. Fanen Generer Skiftplan bruker man ved å trykke på den ønskede datoen i kalender. Det er kun mulig å velge starten av uka for plangenerering (datoer markert med grønt).

generer_skiftplan_start.png

 

9. Når man velger startdato, blir de "grønne" dagene "røde". Her er det valgt 04.06 som startdato. Man velger da sluttdato igjen ved å trykke på dagen markert med rødt.

generer_skiftplan_slutt.png

10. Man velger da hvem man skal generere planen for og om man ville inkludere bevegelige helligdager.

010.png

Opsjonen Alle brukes til å generere arbeidsplan på alle ansatte.

Opsjonen Alle uten plan brukes når man ønsker å legge til flere ansatte i etterkant og generere arbeidsplan for dem.

OBS! Vær oppmerksom på at det må kjøres nattlig jobb for å kunne se endringene i kalenderen i ansattprofil. Med andre ord, det er mulig å se de endringene først dagen etter at planen er generert.

 

11. Til slutt kan man fjerne plan. Man skriver inn dato og markerer ansatte man fjerner plan for.

011.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly and PDF
Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

0 Kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.
Levert av Zendesk