Se nærmere på detaljene i en arbeidsplan

Detaljert plan gir deg detaljer angående faktisk arbeidsplan på flere ansatte samtidig. Du kan velge hvem du ønsker å se planen for ved å filtrere på avdeling eller ansattgruppe. Du kan legge til oppgaver og stillinger, finne en erstatter for en viss periode, tilpasse arbeidsplaner og så videre.

1. Hold musepekeren over menyikonet Planlegging i hovedmenyen, og klikk på Detaljert plan i menyen som vises.
  2. Velg om du skal se arbeidsplan for avdeling eller for en gruppe ansatte.
  3. Klikk på knappen Vis. Du ser en detaljert oversikt av arbeidsplanene til de ansatte. Standard er å vise arbeidsplanen for inneværende måned, men du kan velge å vise for Tre måneder, Uke eller Dag.
  4. Du kan endre arbeidsplanen til de ansatte ved å legge til tidsskjema ved og dra og droppe til arbeidsplan. En meny vises hvor du kan velge å Lagre endringen i planen eller Avbryte endringen.
  5. Du kan også dra en hell Skiftplan over i arbeidsplanen. Når du klikker Lagre i menyen som vises, vil et vindu for å bekrefte kopieringen av skiftplanen inn i arbeidsplanen vises. Klikk OK.
  6. Ved å høyreklikke på en dag får du opp en liste med flere handlinger. Klikk først på dagen og deretter høyreklikker du.
  • Ny oppgave/stilling hvis det er noe viktig som må gjøres på den dagen/uken
  • Detaljer gir en oversikt for den dagen uten at du må helt inn på dagens visning
  • Slett fjerner tidsskjemaet på dagen eller
  • Rediger for å gjøre endringer i tidsskjemaet.
    Merk! Dersom tidsskjemaet har et overtidstillegg knyttet til seg vil dette fjernes ved endring av tidsskjema
  • Finn erstatter brukes i tilfeller når en ansatt ikke kan jobbe sitt skift og lederen må finne noen som kan erstatte ham/henne i den perioden. Du kan finne en ansatt som har tilgjengelige skift, eller søke opp ansatte med samme stillingen for å finne hvem av disse som potensielt har mulighet. Tid kan erstattes som Overtid eller Tilgjengelig skift.
  • Avbryt ignorerer endringene og går tilbake til det som var