Detaljert plan

Under Detaljert plan kan man se flere detaljer angående faktisk arbeidsplan på de ansatte. Man kan velge å filtrere per avdeling eller ansattgruppe. Man kan legge til oppgaver og stillinger, finne erstatning for en viss periode, tilpasse skiftplaner, osv.

1. Hold musepekeren over modulen Planlegging.

2. Velg deretter Detaljert plan i undermenyen.

3. Velg Filtrering og tilsvarende Avdeling/Gruppe.

4. Man får opp detaljert arbeidsplan per Måned, Tre måneder, Uke eller Dag.

5. Man kan søke opp skiftplan og dra og droppe i tilsvarende periode.

6. Man får da bekrefte at man ville Lagre innlegg eller Avbryte.

7. En bekreftelse til gjelder datoen for oppstart. Trykk OK.

8. Med høyre klikk på den valgte dagen får man opp flere handlinger.

• Man kan legge til Ny oppgave/stilling hvis det er noe viktig som må gjøres på den dagen/uken
  • Detaljer bruker man for en rask oversikt over den datoen uten at man må komme helt inn på dagens visning
  • Man bruker Slett funksjonen for å fjerne tidsskjemaet på denne dagen eller Rediger for å endre i det. Obs! Dersom et tidsskjema redigeres mister man lønnsarter i form av overtidstillegg knyttet til det, om dette er i bruk.
  • Finn erstatter brukes i tilfeller når en ansatt ikke er disponibel og lederen må finne noen som kan erstatte ham/henne i den perioden. Man kan f.eks. finne en ansatt med den samme stillingen som den opprinnelige ansatt har. Tid kan erstattes som Overtid eller Tilgjengelig skift.
  • Siste ligger det Avbryt knappen dersom man har ombestemt seg med denne handlingen.