Se nærmere på detaljert arbeidsplan

Detaljert plan gir deg detaljer angående faktisk arbeidsplan på flere ansatte samtidig. Du kan velge hvilke ansatte du ønsker å se planen for ved å filtrere på avdeling eller ansattgruppe. Du kan legge til oppgaver og stillinger, finne en erstatter for en viss periode, tilpasse arbeidsplaner og så videre.

1. Hold musepekeren over menyikonet Planlegging i hovedmenyenog klikk på Detaljert plan i menyen som vises.
  2. Velg avdeling eller gruppe og klikk på knappen Vis. Du ser en detaljert oversikt av arbeidsplanene til de ansatte. Standard er å vise arbeidsplanen for inneværende måned, men du kan velge å vise for Tre måneder, Uke eller Dag.
  3. Du kan endre arbeidsplanen til de ansatte ved å legge til tidsskjema ved og dra og droppe til arbeidsplan. En meny vises hvor du kan velge å Lagre endringen i planen eller Avbryte endringen.
  4. Du kan også dra en hel skiftplan over i arbeidsplanen. Når du klikker Lagre i menyen som vises, vil et vindu for å bekrefte kopieringen av skiftplanen inn i arbeidsplanen vises. Klikk OK.
  5. Ved å høyreklikke på en dag får du opp en liste med flere handlinger. Klikk først på dagen og deretter høyreklikker du.
    • Ny oppgave/stilling hvis det er noe viktig som må gjøres på den dagen/uken
    • Detaljer gir en oversikt for den dagen uten at du må helt inn på dagens visning
    • Slett fjerner tidsskjemaet på dagen eller
    • Rediger for å gjøre endringer i tidsskjemaet.
      Merk! Dersom tidsskjemaet har et overtidstillegg knyttet til seg vil dette fjernes ved endring av tidsskjema
    • Finn erstatter brukes i tilfeller når en ansatt ikke kan jobbe sitt skift og lederen må finne noen som kan erstatte ham/henne i den perioden. Du kan finne en ansatt som har tilgjengelige skift, eller søke opp ansatte med samme stillingen for å finne hvem av disse som potensielt har mulighet. Tid kan erstattes som Overtid eller Tilgjengelig skift.
    • Avbryt ignorerer endringene og går tilbake til det som var