Hjem-siden til modul Omstilling

Hjem-siden til modul Omstilling brukes for saksgang over omstillingsprosessen. Saksgangen ender oftest med at omstillingen får en løsning for den ansatte, internt, ekstern eller at de starter egen virksomhet på Ansatt menyen eller i Omstillingsdata i ansattprofilen.

1. Hold musepekeren over modulen Omstilling og trykk Hjem i undermenyen, eller kun trykk på selve modulen og så havner du på Hjem-siden til modulen.

2. Da får man oversikt/saksgang over omstillingsprosesser, sortert etter forskjellige frister.