Hjemsiden til modulen Kompetanse

Siden Kompetanse gir deg en oversikt over hvilke ansatte som har hvilke kurs. Denne informasjonen finner du enten ved å velge å søke etter et bestemt kurs, eller ved å klikke på fanen til de ulike kursgruppene. Ett eller flere kurs kan være registrert på en kursgruppe. Da vil disse kursene være representert med hver sin underfane når du åpner fanen til kursgruppen.

For å få oversikt over hvem som har tatt, eller skal ta kurset, klikker du på respektive fane. Det vil også være en fane(Utgår snart) som inneholder en liste over alle ansatte med kurs som utløper, eller som allerede har utløpt.

Fanen Utgår snart skiller seg fra de andre, ved at den viser en liste over alle ansatte som har kurs som enten har utgått eller som snart utgår, uavhengig av kursgruppe. Kursene som har utløpt er markert med rød boks, kursene som snart utgår er markert med gul boks.