Fravær

1. Holder musepekeren over modulen Oppfølging og klikk på undermenypunktet  Fravær/Ferie.

Denne siden inneholder fem forskjellige typer fraværsoversikt representert med hver sin fane. En av dem er Fravær.

Denne fanen brukes når du vil se alt fravær i en avdeling per person og skrive dette til en PDF-fil. Ferie inngår ikke i fraværet som vises i denne fanen, men vises i en egen fane.

2. Først velger du Avdeling og/eller Ansattgruppe. Velger man TOPP i feltet for avdeling, får man oversikt over alle de ansatte man har ansvar for selv om de ligger i forskjellige avdelinger i systemet. Dette er spesielt nyttig for ledere med ansvar for flere avdelinger. ferie1.png
  3. Deretter trykker du på feltet Søk.
  4.  En liste med de ansatte du har ansvar for med alt registrert fravær per person per måned vises. I menyen velger du hvilken måned rapporten skal vise. frav_r3.png
  5. Vil du undersøke nærmere hvilket fravær som er registrert, holder du musepekeren over koden. frav_r4.png
  6. Oversikt over fraværet kan skrives ut i en PDF-fil ved å klikke på knappen Last ned PDF

Slik ser en PDF-utskrift av rapporten ut.

Tips! Bruker du funksjonen Godkjenning av fravær, vil fravær som ikke er behandlet vises skravert.