Fravær

Holder man musepekeren over modulen Oppfølging får man i undermenyen opsjon Fravær/Ferie.

Der ligger det fem forskjellige typer fraværsoversikt og en av dem er Fravær.

Denne fanen brukes når man vil se alt fravær i en avdeling per person og liste ut dette i en PDF-fil. Ferie inngår ikke i fraværet som vises i denne fanen, men vises i sin egen fane.

1. Først velger man Avdeling og/eller Ansattgruppe. Velger man TOPP i feltet for avdeling, får man oversikt over alle de ansatte man har ansvar for selv om de ligger i forskjellige avdelinger i systemet. Dette er spesielt nyttig for ledere med ansvar for flere avdelinger.

2. Deretter trykker man på feltet Søk for å få oversikt man søker for.

3. Man får listet opp alle de ansatte man har ansvar for med alt registrert fravær per person per måned. I overmenyen velger man hvilken måned rapporten skal vise.

4. Vil man undersøke nærmere hvilket fravær som er registrert, holder man musepekeren over koden.

5. Oversikt over fraværet kan skrives ut i en PDF-fil ved å trykke på knappen Last ned PDF.

Slik ser det ut en PDF-utskrift av rapporten.

Tips! Bruker man funksjonen Godkjenning av fravær, vil fravær som ikke er behandlet vises skravert.