Fraværsoversikt

Holder man musepekeren over modulen Oppfølging får man i undermenyen opsjon Fravær/Ferie.

Der ligger det forskjellige typer fraværsoversikt og en av dem er Fraværsoversikt.

Dette er en fane der man kan liste opp alt fravær og ferie samlet i en avdeling pr person og liste ut dette i PDF.

1. Først velger man Avdeling og/eller Ansattgruppe. Her kan ledere velge TOPP i feltet for avdeling for å få listet opp alle de ansatte de har ansvar for selv om de hører til forskjellige avdelinger.

2. Da velger man tidsperiode man vil ha oversikt over. Først velger man År i nedtrekksmenyen.

3. Så velger man den ønskede Måned for visning.

4. For å få oversikt over fraværet trykker man på knappen Søk.

Da får man opp en liste med alle ansatte man har tilgang på, med alt registrert fravær. Bruker man funksjonen Godkjenning av fravær, vil fraværet som ikke er behandlet vises skravert.

5. Vil man se nærmere på hvilket fravær som er registrert, kan man holde musepekeren over koden.

6. Vil man ha rapport på det, kan man skrive det ut i PDF.

Her får man et eksempel på denne rapporten: