Innledning

Når man søker opp en ansatt på Hjem-siden eller trykker via linker kommer man inn i ansattregisteret.

Ansattregisteret kan tilpasses med en mengde felter og får menyer alt ettersom hvilke moduler man har tatt i bruk.

Ansattregisteret kan bestå av følgende menyer

• Personlig              -her finnes selve registeret og personlige data rundt den ansatte.
  • Kalender              -her finnes kalendere for fravær, ferie og arbeidsplan.
  • Tiltak                   -her finnes skjemaer og oppfølginger i forbindelse med fravær.
  • Korttidsoppfølging -her finnes rutine for egenmeldinger om man ikke ønsker elektronisk innsending.
  • Nyansatte            -her finnes oppfølging av nyansatte i form av sjekklister og prøvetidssamtaler.
  • Sluttet                 -her finnes oppfølging av ansatte som slutter i form av sjekklister og sluttsamtaler.
  • Tilganger             -her kan man hurtig opprette tilganger til lederbrukere.
  • Timer                  -her finner man funksjonalitet rundt timeføring.
  • Skadebase           -her finner man rapporteringer meldt inn eller på den ansatte.
  • Kompetanse         -her finner man kompetansen registret på den ansatte.
  • Omstilling            -her finner man kartleggingsdata om den ansatte er satt under omstilling.
  • Eksport                -her kan man eksportere hele personalmappen knyttet til den ansatte
  • Slette                  -her kan man slette den ansatte fullstendig fra systemet