Hvordan fjerne registrert fravær?

Gjør man en feil ved registrering av fravær og angrer på det, kan man lett fjerne det.

1. Klikk på fanen Fjern fravær i fanemenyen på toppen av siden. Kalendere for inneværende - og neste måned vises til høyre.
    • Ansatt - hvis du er i den ansattes profil, vil feltet Ansatt bli utfylt automatisk. Hvis ikke, tast inn navnet til den ansatte du vil fjerne fravær for
    • Fra dato - fjerner fravær fra og med denne datoen
    • Til og med dato - fjerner fravær til og med denne datoen
  2. Klikk på Fjern. Var det en kommentar på den fjernede fraværet, ligger denne igjen i kalenderen.
  3. For å faktisk slette kommentaren, må du gå inn på kalenderen og åpne dagen med den røde trekanten og slette den der. fjern3.png