Hvor finner jeg artiklene?

Du må være pålogget for å få tilgang til deler av artiklene, spesielt de som gjelder for administratorer.

Er du kunde kan du sende en mail til support@evolution.no og du får automatisk opprettet en bruker.
Denne brukeren kan du sette passordet på ved å trykke på knappen Logg på øverst til høyre.

Logger du deg på får du så full tilgang til artikler. Du får også en oversikt og status på alle dine henvendelser.

Ta kontakt oss ved å sende mail til support@evolution.no dersom du har problemer med å komme inn.

For å få full tilgang til alle seksjoner og artikler må du være kunde av 4humanHRM eller tilknyttede partnere som selger personal- og HR-verktøyet Oppfølging.