Dokumenter

I modul Oppfølging kan man bestille dokumentbibliotek til den ansatte. Dette blir den elektroniske "personalmappen" der man kan laste opp alle filer som gjelder den ansatte og ansettelsesforholdet i en enkel filbehandler.

Dette finner man under fanen Personlig og underfanen Dokumenter på den enkelte ansatt.

1. Søk opp en ansatt og trykk på hurtiglinken Dokumenter.

2. Man kommer da til oversiktsbildet for dokumenter på den ansatte under fanen Personlig og underfanen Dokumenter. Mappestrukturen er satt opp standard fra administrator. I tillegg kan brukeren opprette egne mapper. Dersom administrator sletter en standardmappe havner innholdet rett på topp.

3. Åpne mappestrukturen ved å trykke på pil foran eller dobbeltklikke på mappene. Dobbeltklikk får å gå inn i ønsket mappe.

4. Trykk på Last opp for å laste opp fil.

5. I menyen som dukker opp blar du deg frem til ønsket fil og trykker Åpne og Lagre. Filen blir så lastet opp i dokumentbiblioteket.

6. Etter at filen er lastet opp kan man utføre enkle funksjoner for behandling av filer eller mapper, bl.a. Kopier, Flytt, Gi nytt navn, Beskrivelse eller Slett.

7. Det er også mulig å legge inn en internettlink i mappen.