Registrere tilleggsinformasjon på en ansatt

Tilleggsinformasjon er for eksempel arbeidstøy, firmabil, ansattgoder, utdelte rekvisitter og lignende. Verdiene legges opp av administrator under Innstillinger og blir tilgjengelig for leder som kan registrere disse på de ansatte.

1. Søk frem den ansatte på Hjem-siden til modulen Oppfølging og klikk lenken Ansatt. Hvilke lenker som er tilgjengelige varierer etter hvilke moduler som er aktivert.
  2. I fanen Personlig klikker du på underfanen Tilleggsinformasjon.

Her får du en oversikt over hva som er registrert på den ansatte Disse verdiene kan enten oppdateres eller slettes.

3. Klikk på knappen + Legg til type informasjon.

Velg utstyr fra listefeltet Detaljer og klikk Legg til.

4. Du vil nå kunne registrere mer informasjon rundt detaljen du valgte.
    • Verdier - hake av for ett eller flere alternativ
    • Dato fra - dato når for eksempel laptop ble utlevert
    • Dato til - dato når for eksempel laptop skal leveres tilbake
    • Klikk på Lagre.
  5. Klikk på knappen Lagre. Du kan generere en Excel rapport på registreringer.