Hvordan få tilgang til artikler?

Du må være pålogget for å få tilgang.

Er du kunde kan du sende en mail til support@evolution.no og du får automatisk opprettet en bruker.
Denne brukeren kan du sette passordet på ved å trykke på knappen Logg på øverst til høyre.

Logger du deg på og du får full tilgang til artikler og status på alle dine henvendelser.

Ta kontakt oss ved å sende mail til support@evolution.no dersom du har problemer med å komme inn.

For å få full tilgang til alle seksjoner og artikler må du være kunde av Evolution Software eller tilknyttede partnere som selger personal- og HR-verktøyet Oppfølging.