Kommentarer og listing i kalenderen

Bruk:
En leder har mulighet til å skrive kommentarer på den ansatte og visualisere og liste ut dette i kalenderen. Dette er nyttig i bruk til den daglige oppfølging av ansatte med eller uten sykefravær. Listen kan så skrives ut i excel og tas med i samtaler med den ansatte.

1. Kommentarer kan enklest legges inn ved å gå på toppen av Hjem-siden i modul Oppfølging og trykke på Kommentarer.

2. Fyll ut en kommentar på en gitt dato og trykk Legg til kommentar. Samtidig får man opp en liste over siste kommentarer ved å skrive inn ansattnavn eller dato.

3. Alle kommentarer vil så bli synlig i kalenderen til den ansatte ved en rød liten trekant på datoen. Holder man musen over datoen vises kommentar og eventuelle fraværskoder.

4. For å liste kommentarer går man så på fanen Kalender og underfanen Liste.

5. Her kan man velge alle eller kun kommenterte innenfor et gitt datointervall. Fint å bruke som grunnlag i f.eks. medarbeidersamtaler.

6. Her ser man et eksempel på lista:

Tips! Som vist i artikkelen «Kalender» kan det også legges til kommentarer på en gitt dag i kalenderen.