Kommentarer og listing i kalenderen

En leder har mulighet til å skrive kommentarer på den ansatte og visualisere og liste ut dette i kalenderen. Dette er nyttig i den daglige oppfølging av ansatte med eller uten sykefravær. Listen kan så skrives ut i excel og tas med i samtaler med den ansatte.

1. Kommentarer kan enklest legges inn ved å gå på toppen av Hjem-siden i modul Oppfølging og trykke på Kommentarer.

Fyll ut en kommentar på en gitt dato og klikk Legg til kommentar. Du får opp en liste over siste kommentarer ved å skrive inn ansattnavn eller dato.

2. Alle kommentarer vil så bli synlig i kalenderen til den ansatte ved en rød liten trekant på datoen. Holder man musen over datoen vises kommentar og eventuelle fraværskoder.
  3. For å liste opp kommentarer klikker du på fanen Kalender og fanen Liste. Her kan du velge alle, eller kun kommenterte innenfor et gitt datointervall. Fint å bruke som grunnlag i for eksempel medarbeidersamtaler.
  4. Klikk Filter for å generere en liste basert på søkekriteriene.

Tips! Det kan også legges til kommentarer på en gitt dag i kalenderen.