Medarbeidersamtale - Gjennomføring

I systemet finnes det en egen modul for medarbeidersamtaler. Her kan leder legge inn samtaler og opprette aktivitet på disse. Man får full oversikt og rapporter over hvordan man ligger an i forhold til gjennomføring som er planlagt gjennom året.

Du oppretter en ny samtale ved å klikke på modulen Medarbeidersamtaler.

Som standard finnes det tre maler: Ledere og funksjonærer, Ansatte og Kun dato. Malen Kun dato benyttes når du benytter et eget dokument og vil ha logget at samtalen er gjennomført.
Mer om hvordan man oppretter en ny samtale og sender en innkalling til den ansatte finner man i Ansattregister seksjonen. Om man velger å sende innkalling til ansatt ved planlegging av møte, kan man lese mer om hvordan ical ser ut fra den ansattes perspektiv