Aktivitet etter medarbeidersamtale

Bakgrunn:
I en medarbeidersamtale kan man knytte opp aktivitet. Aktivitetene kan deretter settes med frister, type og ansvarlig for gjennomføring. Leder har mulighet til å opprette aktivitet kun på samtaler han deltok i og på utviklingssamtaler opprettet med ansatte i hans/hennes avdeling.

1. Aktivitetene opprettes ved å trykke på modulen Medarbeidersamtaler og Ny aktivitet i listen under Mine samtaler.

2. Det går også an å opprette aktivitet ved å editere en samtale som er opprettet. Åpne samtalen ved å trykk på Vis og trykk på + (Legg til aktivitet) under spørsmålet. Da blir aktiviteten knyttet direkte til dette punktet i medarbeidersamtalen.

3. Man kommer så til registeringsvinduet for en Aktivitet i nedtrekksmenyen på toppen.

Fyll ut Tittel, Ansvarlig for gjennomføring, Opprettelsesdato, Type aktivitet og Tidsfrist.
Trykk på knappen Legg til for å lagre aktiviteten.

4. Opprettet man aktiviteten fra forsiden Kan man også velge å knytte aktiviteten til et spørsmål i medarbeidersamtalen. Dersom man trykker på + (legg til aktivitet) under et spørsmål i samtalen er dette allerede valgt.

På forsiden av modulen Medarbeidersamtaler har man også en oversikt over Mine aktiviteter.

Den viser hvilke aktiviteter som er Under arbeid, hvilke som er Overskredet frist og hvilke som er Avsluttet.

5. Ved å trykke på Vis kommer man til aktiviteten der man kan endre status til Avsluttet.

Ved avslutning av aktivitet, har leder mulighet til å legge til kommentar men dette er ikke obligatorisk.

6. Ønsker man å åpne eller redigere aktiviteten, kan man se kommentaren under status.

7. Setter man status på aktivitet til åpent igjen, slettes kommentaren.

Tips! Ved å søke frem en ansatt og gå på fanen medarbeidersamtaler får man også mulighet til å trykke Aktivitet i nedfallsmenyen på toppen. Den viser oversikt over aktiviteter knyttet til medarbidersamtelene på denne ansatte.

Det finnes også statistikk og rapport på aktiviteter etter medarbeidersamtaler. Disse finner man i hovedmenyen over Medarbeidersamtaler. Her har vi statistikk over fordeling av Aktivitetetstyper i en gitt måned. Rapporten viser oversikt over Medarbeidersamtaler med aktiviteter innenfor en gitt tidsperiode.