Aktivitet etter medarbeidersamtale

I en medarbeidersamtale kan man knytte opp aktivitet. Aktivitetene kan deretter settes med frister, type og ansvarlig for gjennomføring. Du som leder har mulighet til å opprette aktivitet kun på samtaler du deltok i og på utviklingssamtaler opprettet med ansatte i din avdeling.

1. Aktivitetene opprettes ved å klikke på menypunktet Medarbeidersamtaler og Ny aktivitet for samtalen du ser i listen under Mine samtaler.

Du kan også opprette aktivitet ved å editere en samtale som er opprettet. Åpne samtalen ved å klikke på Vis og klikk på + Legg til aktivitet. Da blir aktiviteten knyttet direkte til dette punktet i medarbeidersamtalen.

2. Man kommer så til registeringsvinduet for en Aktivitet i nedtrekksmenyen på toppen.

Fyll ut Tittel, Ansvarlig for gjennomføring, Opprettelsesdato, Type aktivitet og Tidsfrist.
    Trykk på knappen Legg til for å lagre aktiviteten.

Opprettet man aktiviteten fra forsiden Kan man også velge å knytte aktiviteten til et spørsmål i medarbeidersamtalen. Dersom man trykker på + (legg til aktivitet) under et spørsmål i samtalen er dette allerede valgt.

3. å forsiden av modulen Medarbeidersamtaler har man også en oversikt over Mine aktiviteter.

Den viser hvilke aktiviteter som er Under arbeid, hvilke som er Overskredet frist og hvilke som er Avsluttet.

4. Ved å klikke på Vis åpner du aktiviteten hvor du kan endre status til Avsluttet

Ved avslutning av aktivitet, har du mulighet til å legge til kommentar.

5. Ønsker du å åpne eller redigere aktiviteten, kan man se kommentaren under status.

7. Setter du status på aktivitet til Åpent igjen, slettes kommentaren.

Tips! Ved å søke frem en ansatt og gå på fanen medarbeidersamtaler får man også mulighet til å trykke Aktivitet i nedfallsmenyen på toppen. Den viser oversikt over aktiviteter knyttet til medarbeidersamtalene på denne ansatte.

Det finnes også statistikk og rapport på aktiviteter etter medarbeidersamtaler. Disse finner du i hovedmenyen til modulen Medarbeidersamtaler. Her har vi statistikk over fordeling av Aktivitetetstyper i en gitt måned. Rapporten viser oversikt over Medarbeidersamtaler med aktiviteter innenfor en gitt tidsperiode.