Registrere timer med valget Timeregistrering

Registrere timer for en dag om gangen med fra - til tidspunkt.

1. Velg Timer i hovedmenyen.
  2. Du ser en meny. Velg menypunktet Timeregistrering.
  3. Siden for registrering av timer åpner seg. Her legger du inn informasjon om registreringen. Feltene som har * ved seg, er obligatoriske.
    • Dato - datoen det skal føres timer på
    • Kategori - dette kan være Timelønn eller Fastlønn
    • Prosjekt - her velger du hvilket prosjekt timene skal føres på
    • Fra tid - når du startet
    • Til tid - når du sluttet
    • Timer - dette viser antall timer Fra -Til utgjør
    • Lønnsart - her velger du hvilken timerate som skal benyttes på timene. Disse lønnsartene kan for eksempel være timer, vakttillegg, kjøring
    • Arbeid ferdiggjort/Kan faktureres - hake av hvis arbeidet er fullført og kan faktureres
    • Kommentar - her kan du legge inn en kommentar om registreringen. Denne vil være synlig for din leder
  4. Trykk på Lagre for å registrere timen.