Registrere timer med valget Timeregistrering

Registrere timer for en dag om gangen med fra - til tidspunkt.

1. Velg Timer i hovedmenyen.
  2. Du ser en meny. Velg Timeregistrering.
  3. Siden for registrering av timer åpner seg. Her legger du inn informasjon om registreringen. Feltene som har * ved seg, er obligatoriske.
    • Dato - datoen det skal føres time på
    • Kategori - dette kan være Timelønn eller Fastlønn
    • Prosjekt - her velger du hvilket prosjekt timene skal føres på
    • Timer - her legger du inn tidspunktet for når du startet (Fra tid) og når du sluttet (Til tid)
    • Lønnsart - her velger du hvilken timerate som skal benyttes på timene. Disse lønnsartene kan for eksempel være timer, vakttillegg, kjøring
    • Arbeid ferdiggjort/Kan faktureres - hake av hvis arbeidet er fullført og kan faktureres
    • Kommentar - her kan du skrive en melding. Denne vil være synlig for din leder
  4. Trykk på Lagre for å registrere timen.