Timeregistrering -enkel registering fra/til

Her får man i ansattportalen i modulen Timer mulighet til å registrere timer en post om gangen med fra/til tidspunkt.

1. Velg Timer i hovedmenyen.

2. I undermenyen velg gjerne Timeregistrering.

3. Her kan man legge til eller endre på sine tidspunkter. Først fyller man ut Dato.

4. Neste felt kan være Kategori. Her velger man f.eks. Fastlønn, Timelønn, osv. Disse kategorier varierer fra bedrift til bedrift og settes opp under innstillinger av administrator.

5. Man kan velge Prosjekt dersom det finnes noe og dette er aktivert. Aktive prosjekter på fylles ut via integrasjon fra et eksternt system som f.eks. ERP eller lønn.

6. Neste to felter er Fra tid og Til tid.

7. Man velger da Lønnsarter i nedtrekksmenyen. Administrator definerer disse etter behov i Innstillinger.

Disse lønnsartene kan være timer, vakttillegg, kjøring osv. og bli grunnlag for eksport til lønn og ERP.

8. Man kan sette hake på om man ønsker at timelista oppdateres etter innlegget.

9. Man kan også sette hake på om man ønsker at det skal trekkes for Lunsj. Administrator styrer hvorvidt dette trekket er standard av eller på under Innstillinger.

10. Dersom det førte arbeidet er ferdig og kan faktureres, så kan man sette hake på denne. Denne kan sendes vi integrasjon til ERP som et flagg på at den ansatte mener de er ferdige med en jobb. Men den låser ingen videre registrering.

11. Man kan skrive en Kommentar i det siste feltet. Denne kommer opp i C-feltet i timelisten for leder.

12. Trykk Lagre til slutt.