Fravær -visning av fraværskalenderen

I ansattportalen tilknyttet modul Oppfølging kan du se din fraværskalender. Dette er det som du eller din leder har lagt inn på deg. Men du får kun se egne kommentarer, ikke leders.

1. Trykk på Kalender i hovedmenyen.

2. Trykk deretter på Fravær i undermenyen.

3. Da får man oversikt over sitt fravær måned for måned. Under selve fraværskalender får man en oversikt over type fravær, antall dager og antall perioder.

4. Trykker man på en dato, så får man mer spesifisering av den datoen. Her får man oversikt over Plantid (tiden som man bør arbeide på den datoen) og Real tid (plantid som ble egentlig brukt), samt Ferietid som ble registrert og gjennomført isteden for arbeid.

5. Nederst på siden finner man en meny der man kan filtrere visningen.

Her ser man et eksempel på Timer filtrering: