Fravær -visning av fraværskalenderen

I din fraværskalender får du oversikt over fravær som du eller din leder har lagt inn på deg. Du får se egne kommentarer du eventuelt la til når du registrerte fraværet.

1. Trykk på Kalender i hovedmenyen.
  2. En ny meny vises, trykk på Fravær. I utgangspunktet får du en oversikt over ditt fravær for inneværende måned, men du kan bla deg bakover og fremover ved å benytte knappene Forrige og Neste. Fraværene er representert med ulike farger og under kalenderen ser du hvilket fravær fargen representerer.
  3. For å få informasjon om en dag, trykker du på datoen. Du vil få detaljer om antall planlagt arbeidstimer og fravær på denne datoen. Nederst på siden vil det vises en meny der du kan filtrere visningen.