Kurs

I ansattportalen i modul Kompetanse kan du registrere dine kurs inn i verktøyet for å bygge opp din CV/kompetanseprofil.

1. Når du logger deg på din profil i mobilløsningen, trykk på Kompetanse i hovedmenyen.

2. Trykk på Kurs i undermenyen.

3. Her får man oversikt over registrerte kursene. Hvis man ikke har noen kurs registrert, så kan man legge dem inn her. Trykk på Nytt kurs.

4. Da må man fylle ut skjema. Det første feltet er Årstall for gjennomført kurs.

5. Neste felt er Navn på kurset.

6. Arrangør av kurset er ikke det obligatoriske feltet men man kan gjerne fylle det ut.

7. Man kan legge til en kort Beskrivelse på kurset, dersom relevant.

8. Trykk Lagre.

9. Da får man opp beskjed om at kurset er lagret. Trykk knappen Lukk.

Kurset blir listet opp på siden. Man kan videre redigere eller slette kursene herifra.