Endre status - på din innklokking eller tilstedeværelse.

I ansattportalen til modul timer har du som ansatt mulighet til å endre status på tiden du er klokket inn. Dette gjelder for alt utenom standard arbeidstid, som f.eks. Lunsj, Møte, Overtid, I bil... Det er bare status Arbeider som gir tid i timelisten.

1. Velg Timer i hovedmenyen.

2. Velg deretter Endre status i undermenyen.

3. Da får man opp lista med de statusene som kan endres til.

Statusene er individuelle fra firma til firma. Leder setter dem opp i Innstillinger etter behov.

4. Når man endrer på status så må den opprinnelige statusen være Arbeider. Når statusen blir endret til I bil, f.eks. så blir den til Klokke ut: I bil.