Arbeidsplan -viser den ansattes plantid

I ansattportalen tilknyttet modul Oppfølging kan man på en enkel måte se arbeidsplanen sin.

1. Trykk på Kalender i hovedmenyen.

2. Trykk deretter på Arbeidsplan.

3. Da får de ansatte oversikt over sine arbeidsplaner måned for måned. Hver farge er knyttet til en feridekode.

4. Trykker man på en dato, får man mer spesifisering av den datoen. Her får man oversikt over Plantid og Real tid, samt Ferietid som ble registrert og gjennomført isteden for arbeid.

5. Nederst på siden får man menyen for lettere filtrering av visningen.