Oppfølgingsrapporter - Administrative tiltak (Oppfølgingsmøter/Advarsler)

Denne rapporten viser administrative tiltak på ansatte i en gitt avdeling i en gitt periode.

1. Hold musepekeren over menyikonet Oppfølging og klikk på Rapporter i menyen som vises.
  2. Siden Rapporter åpner seg. Denne inneholder en rekke faner.
  3. Klikk på fanen Oppfølgingsrapporter og underfanen Administrative tiltak.
    • Avdeling - velg avdeling ved å begynne å skrive navnet på avdelingen, fra listen som vises klikker du på avdelingen. Du kan også klikke på struktur-ikonet og velge avdelingen i vinduet som åpner seg
    • Fra dato - registrerte tiltak fra denne datoen skal inkluderes
    • Til dato - samt alle endringer registrert frem til denne datoen
    • Sorter på - velg om rapporten skal sortere på etternavn, ansattnummer, dato tiltaket ble registrert, type tiltak
    • Rekkefølge - velg om elementene skal sorteres slik at de nyeste vises først eller omvendt
    • Ansattform - velg hvilke type ansettelsesform ansatte skal ha får å inkludere dem i rapporten
  4. Klikk på Skriv ut Excel-rapport for å generer rapporten og .xsl-fil.