Oppfølgingsrapporter -Adm tiltak (Oppfølgingsmøter/Advarsler)

Adm titlak (Oppfølgingmøter/ Advarsler)

Denne rapporten viser administrative tiltak på ansatte i en gitt avdeling i en gitt periode.

1. Informasjon kan sorteres etter: etternavn, ansattnummer, dato og tiltakstype:

2. Man kan også velge rekkefølgen i hvilken innholdet skal listes i kolonnene og ansattformer rapporten skal omfatte.

Eksempel på en Adm tiltak (Oppfølgingsmøter/ Advarsler) rapport